top of page

HET NIEUWE MAKEN

 

 

 

 

 

 

Het Holland Maakhuis

 

In Het Holland Maakhuis werken designers en denkers samen aan mooie producten. Vaak zijn dat gewone gebruiksvoorwerpen, maar dan nèt een tikkeltje anders. Het is een huis: geen fabriek. In dit huis is alles naar de menselijke maat teruggebracht. Daarom zijn de producten in beperkte oplage gemaakt. Net zoveel als er vraag is. Niet meer en niet minder. Dat zorgt ervoor dat de makers gelukkig en blij blijven met wat ze doen en dat zie je terug in hun unieke producten.

 

 
Cursussen en Workshops
 
In Het Holland Maakhuis is ook plaats voor anderen.
Er worden cursussen en workshops gegeven op allerlei gebied. Zo kan je er op een laagdrempelige manier leren 3D tekenen. 3D tekeningen die later kunnen worden geprint met een 3D printer, zodat je je eigen product meteen in handen hebt. We geven workshops op allerlei Maakgebieden. 
 
Tijdens de open inloop (eerste zaterdag van de maand) kun je veel nieuwe technieken ontdekken. Digitaal 2D en 3D ontwerpen, Programmeren, Virtual Reality en Robotica.
 
Het bedenken van nieuwe dingen is een belangrijk onderdeel in Het Holland Maakhuis. De combinatie techniek en vormgeven vinden wij essentieel. Wat je maakt moet er leuk uit zien en het is leuk als het ook een functie heeft. Graag zien we je tijdens een open inloop en misschien vind je het zelfs tof om een cursus of workshop te volgen. Tot ziens!​
 
logoHHM2019.png
Product ontwerpen
Niets is leuker dan het bedenken en ontwerpen van een nieuw product
 
 
3D Printing
Deze nieuwe techniek is niet meer weg te denken in het ontwerpproces
 
 
Workshops
Kinderen en volwassenen kennis laten maken met digitale ontwerptechnieken
 
 
De Winkel
Producten van Studio Archipel zijn mooi en betaalbaar
 
 
Op Maat gemaakt
Vraag naar de vele mogelijkheden van Op Maat gemaakte producten!
 
 
bottom of page